Städa ur sommargarderoben

Även om sommaren kanske inte alls är slut i delar av vårt avlånga land så kan det vara dags att städa ur sommargarderoben. Om inte solen skiner och du har en ledig dag så kanske det är läge att ta tag i sommarens outfit och börja planera för höstgarderoben.

En sommargarderob kan bestå av massor med olika plagg för att klara av alla väderlekar som vi vanligtvis brukar ha i Sverige. Ena dagen så kan solen stråla och nästa så kan det vara regn och blås så regnkläderna måste fram. På något sätt så är det mycket enklare då det är varmt ute och solen skiner och då speciellt valet av kläder. Vintern kräver mer planering för den stund man ska vara ute och när man kommer in.

Genom att i god tid börja plocka ur sina sommarkläder för att skapa plats för höstens outfit gör att man inte får panik den dagen det börjar kännas som höst. De flesta gångerna så blir det en smidig övergång från sommar till höst. Passa även på och rensa ur plagg som du inte har använt allt för ofta. Sälj på Blocket eller välja att skänka till välgörande ändamål. På så vi så får du än mer plats inför nästa sommar att köpa något nytt.