Smarta mobiltillbehör som gör livet enklare

Det finns flera sätt att förhöja din smartphone-upplevelse. Att klä telefonen i ett läckert fodral skyddar den inte bara från stötar och repor. Det gör också att den får stil.

Mobilen blir en del av dig. Det finns till exempel fodral tillverkade av fint läder, med alla möjliga slags mönster och fickor för förvaring av kort. iDeal of Sweden har nätets hetaste sortiment när det gäller tillbehör. Hundratals fodral i alla stilar som passar ett stort antal mobiler.

Befinner du dig mycket i närheten av vatten, finns det inget annat som gäller än ett vattentätt mobilskal. På senare tid har det utvecklats en rad väldigt smarta produkter, där skalet inte påverkar din touchscreen. De är dock inte tillverkade för att dyka med, då de flesta har ett maxdjup på bara en halv meter. Prisklassen skiftar väldigt och innan du köper, bör du tänka på vad du ska använda det till. Är det bara som skydd för regnet, behövs kanske inte det allra lyxigaste? Men ska du ut och fiska, behövs det något mer kvalitativt och robust.

En magnetisk hållare är en relativt ny produkt på marknaden, men den kommer utan tvekan att göra ditt liv enklare. Hur många gånger har du förlorat GPS-sändningen för att mobilen vägrar sitta på plats i bilen? Med två starka magneter, som inte påverkar mobilens prestanda, förblir den däremot orörlig.

För att skydda mobilens skärm, utan att täcka den med irriterande plast, bör du införskaffa ett kant-till-kant-skydd. Detta är tillverkat av härdat glass och påverkar inte känslan när du använder din touchscreen. Däremot skyddar det mot repor och skyddsglaset går att använda, även om du använder dig av ett fodral.