Shopping inför julen

Första advent har redan varit och snart kommer det att vara dagen innan doppardagen. Det gäller att planera ut i tid vad man ska köpa åt familjemedlemmarna. 

Det här året har HUI kommit fram till att aktivitetsarmbandet kommer att bli årets julklapp. Men den kan du avläsa hur långt du har gått, hur många kalorier du har gjort av med samt så håller den också koll på din sömnrytm. Det finns flera olika märken som säljer denna och den har varit ute på marknaden ett tag. Men det är inte förrän nu som försäljningen har ökat så pass mycket.

En annan sak som förutspås bli en storsäljare är mobiltillbehör. Det är lätt att hitta passande mobilskal till hela familjen och det är också en produkt som man gärna kan ha flera av. Det gör därför ingenting om mamma eller brorsan redan har ett mobilskal, nu kan de byta mellan två olika istället.

Något som också bli allt mer populärt att ge bort är presentkort. Nuförtiden handlar inte längre presentkort om att man hade idétorka men var tvungen att ge bort någonting. Ett presentkort har istället blivit ett sätt att låta personen köpa precis det som de vill ha på sin favoritbutik. Man kan ge bort presentkort på det mesta, till och Spotify.

Sist men inte minst tycker inte vi att man ska underskatta värdet i en hemmagjord present. Att ta sig tiden att fundera ut och skapa något själv åt en annan person kan ibland vara ännu dyrare och speciellare än inköpt present som personen önskat sig.