Shoppa för att bli gravid

Det kommer en period i ens liv då känslan att vilja skaffa barn är stark. Som många sedan kommer att upptäcka så är det inte alla som har det lätt när det kommer till att bli gravid. Tursamt nog så finns det gott om produkter man kan shoppa som hjälper till med graviditeten, både före, under och efter att barnet har kommit.

Ägglossningstest

Samlag under ägglossningen ökar chanserna till befruktning. Detta gör man bäst genom att införskaffa ett ägglossningstest. När man har ägglossning så brukar nämligen ett specifikt hormon öka rejält. Med testet kan du se om just detta hormon finns i din urin, och på så sätt vet du när du har bästa chansen att bli gravid. Det finns även mer avancerade produkter som exempelvis Clearblue fertilitesmonitor. Dessa spårar samt lagrar den information man får från eventuella ägglossningstest. Detta ger ett träffsäkrare resultat och dina chanser till att bli gravid ökar ännu mer.

Vitaminer för honom och henne

Det är naturligtvis inte bara ägglossningen som påverkar en graviditet. Hälsan hos både mannen och kvinnan är viktiga faktorer och det gäller att ta hand om sin kropp för att kunna öka sannolikheten att man blir havande. Det finns mängder av bra kosttillskott man kan köpa som ger kroppen den energi som behövs för att leva ett hälsosamt liv. Även spermiernas kvalitet kan förbättras genom att exempelvis köpa in zinktabletter. Marknaden för kosttillskott som passar till just personer som vill få barn är stor och mängder av människor har fått resultat genom att börja ta hand om sina kroppar bättre.

Intimprodukter för en trevligare upplevelse

Att låta själva akten bli regelbunden och slentrianmässig är något som kan orsaka stress och konflikter i en relation. Se till att ni tar hand om varandra genom att exempelvis köpa in intimprodukter. Det finns flera olika typer av produkter att köpa in på nätet. Prata med varandra om vad ni tycker om och låt samlaget bli en upplevelse som för er närmare varandra igen.