Rätt klädd i sommar

Äntligen är våren här! Efter en lång, mörk och kall vinter kan vi nu skåda ljuset. Faktum är att det faktiskt inte heller är så jättelångt till sommaren, bara två och en halv månad drygt. Det innebär ju också att det kan vara läge att så smått börja uppdatera garderoben inför sommaren alla nöjen och aktiviteter. Här kommer några tips.

Kläder för stranden

Sommar är som alla vet synonymt med sol och bad och givetvis ska man ta chansen att bada så mycket som möjligt under sommaren. När man är på stranden är det viktigt att ha bra badkläder och som också är snygga. Ett bra tips kan vara att satsa på badkläder som är färgglada, något som spås bli populärt i sommar.

Kläder för träning

På sommaren ska man som sagt ta chansen att vara ute så mycket som möjligt och även också träna eftersom det är betydligt trevligare att exempelvis både springa och cykla under sommaren än under kyligare delar av året. När man tränar är det ju dock viktigt att ha rätt kläder. Eftersom det är varmt under sommaren är ett bra tips att välja träningskläder i funktionsmaterial som andas på ett bra sätt och som dessutom är lätta och bekväma att bära.

715618-athletic-woman-exercising