Planera utomhusaktiviteter

Är du den som gillar friluftslivet och utomhusaktiviteter då vet du hur pass viktigt det är med klädsel och att man är rätt klädd för dessa friluftsaktiviteter. Det sägs att det inte finns något dåligt väder bara dåliga kläder. Anpassa efter den situation och vilket väder det för tillfället är utomhus.

Det är alltid bättre att klä sig för mycket än för lite. Skulle det bli för varmt så är det lättare att ta av sig något plagg än att ta på sig något som man inte har med sig. Om vistelsen utomhus är fler än ett par timmar så kan man med fördel packa med sig extra kläder om det skulle bli kyligt eller man skulle blöta ner sig eller något annat skulle hända så man är tvungen att byta plagg.

Det kan vara en fördel att kolla upp sin garderob innan man ger sig ut för att kolla upp att man har fritidskläder så att man klarar sig. Annars så får man ge sig ut på nätet för att shoppa nytt så att man är beredd på det äventyr man ska ge sig ut på. Nätet är en källa till mycket bra shopping och så även för fritidskläder.