Frossa i sommarkänslor

Sommaren är här och många ser fram emot sol, bad och härliga dagar med nära och kära. Det finns många sätt att tillbringa sommaren på och den här årstiden är verkligen en tid då Sverige lever upp. Men när sommarens fester rycker allt närmare kommer den klassiska frågan som ett brev på posten. Vad ska jag ha på mig?

Sommargarderoben är en väldigt varierande sådan. Regnjackor och badkläder samsas om utrymmet och det kan ibland vara svårt vad man ska satsa på. Först och främst vill vi slå ett slag för just regnjackan. Vi vill ofta tro att svensk sommar är lika med sol och bad. Men som vi vet är regn och rusk ständigt närvarande även under den svenska sommaren och det kan därför vara smart att investera i en rejäl regnjacka. Om det nu skulle bli så att sommaren regnar bort.

När det kommer till ”vanliga” kläder finns det så klart mycket spännande att välja mellan på sommaren. Chinos, skjortor, klänningar, sneakers. Möjligheterna är obegränsade. Vi tror dock att ett par vita sneakers är ett av de säkraste kort du kan ha i din sommargarderob. Tillsammans med ett par snygga chinos och en skjorta är du mer än redo för sommarens fester.

Om du vill lyxa till det ytterligare kan du titta på vad du bär under dina kläder. En ny BH, trosor, kalsonger eller andra underkläder är en vardagslyx man borde unna sig ofta. Du känner dig snyggare och mer självsäker och det kan vara kul att ha uppdaterade underkläder om det blir något spontandopp i det blå i sommar.