Foundation – en bra bas för din makeup

Är du på jakt efter nytt smink och vill veta hur man skapar den perfekta basen? Då ska du läsa vidare här. Det finns först och främst många olika sätt att få till en bra bas. En viktig aspekt är att du bör ta reda på vilken hudtyp du har. Hudtypen påverkar hur din bas kommer lägga sig och se ut under dagen. Våra ansikten är även känsliga mot olika saker. Du bör därför se till att du vet vad som funkar i just ditt ansikte.

Håll ditt ansikte återfuktat

Nyckeln till att få en så fin bas som möjligt är att återfukta innan du lägger ditt smink. En bra hudkräm kommer få ditt smink att hålla hela dagen och se silkeslent och slätt ut. Vill du sedan jämna ut din hudton kan du lägga en foundation. Det finns olika typer av foundations. Det finns flytande, i puderform och på ett stick. Hitta rätt för just dig.

Olika foundations har även olika förmågor. Du kan få ett matt resultat, ett glänsande, ett fulltäckande eller ett mer naturligt. Läs på om produkten för att se vad den erbjuder ditt ansikte och känn sedan ditt självförtroende öka när du går runt på stan och framhäver dina vackra ansiktsdrag. Besök Babyface för att hitta rätt foundation.