Dags att köpa nya smycken

En härlig accessoar som funkar till många tillfällen är smycken. De går även att anpassa efter sin egna personliga stil. Precis som med garderoben så vet du att det är dags att skaffa något nytt när du inte längre finner de smycken som du har hemma intressanta längre.

Genom en enkel sökning på en sökmotor kan du hitta ett stort utbud online. Oavsett om du är ute efter halsband, armband, ringar eller örhängen kan du hitta något som passar dig på nätet. Utbudet av olika försäljare och tillverkare är även det mycket stort.

Guld eller silver?

För dig som har kall hudton passar oftast smycken i silver bäst. Du som har kall hudton kan känna igen det här genom en rosa underton i huden samt lila eller blå vener. Även metaller som exempelvis platina och vitt guld passar bra till en kall hudton. Har du däremot en varm hudton kan guld passa dig bättre. Andra metaller som också passar bra är roséguld, koppar och mässing. En varm hudton kännetecknas oftast av en underton som är gul eller guldig samt vener åt det gröna hållet. Genom att välja fairtrade guld när du köper smycken bidrar du inte till de hemska arbetsvillkor som pågår i många gruvor i världen.