Bra tips om skäggvård

Har du börjat odla ut ditt skägg? Då får du här tips på hur du bästa tar hand om det. Ett skägg behöver omvårdnad, precis som resten av din kropp. Med en skäggrutin kan du vara säker på att ditt skägg alltid ser snyggt och välvårdat ut.

Rutin

För att vara säker på att ditt skägg alltid ser snyggt ut börjar du med att trimma kanterna. Slätraka kinderna och på halsen för att på så sätt få en skarp kant runt ditt skägg. Precis som håret på huvudet måste du även hålla skägget rent. Det gör du lättast med schamponering och balsam. Håll dessutom efter ditt skägg genom att borsta och kamma det, samt trimma strån som börjar spreta ut. Du stylar enkelt ditt ansiktshår med hjälp av skäggolja och vax som låter dig forma skägget.

Skäggprodukter

Om ditt skägg ser lite glest ut kan du fylla i gliporna med en beard filler. Det finns en hel del produkter på marknaden som låter dig bättra på stråna. Exempelvis; skäggfärg samt mikronålar som stimulerar skäggväxten. Behöver du fylla på med produkter för din ansiktsbehåring? Hos Sliqhaq hittar du det mesta du behöver för att ta hand om ditt skägg, som; balsam, olja, skäggborstar och mustaschvax.