Att njuta av naturen

Naturen har mycket att bjuda på om man tar sig tid att ge sig ut. Vi kan hitta lugn och ro på våra härliga skogspromenader eller när vi dricker en kopp kaffe vid en sprakande brasa nära en härlig fiskesjö. Det finns också mycket gott att hämta i naturen som man sedan kan fylla sin frys med. 

Oavsett om man jagar eller fiskar så tillför stunden i naturen mer än själva jakten eller fisket. Det är en gemenskap som sammanför likasinnade människor samtidigt som det även ger massor med tid att varva ner och själv sitta och få filosofera över livet i allmänhet, njuta av stunden och samtidigt få spänningen som det medför när det rycker till i flötet eller knakar till i skogen.

Har man rätt utrustning så blir det också lättare och roligare att ta sig ut på fisketuren, jakten eller varför inte svamp- och bärplockning eller fotografering. Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder – det är ett uttryck som stämmer bra in här och detsamma gäller utrustningen. Naturen har något att bjuda på oavsett om det är vinter eller sommar, regn eller solsken så det är bara att klä sig efter väder och ge sig ut för att tanka ny energi att ta med sig i vardagen.