Allt för ett lyckat kalas

Som med det mesta här i livet så gäller det att planera för kalaset. Vissa gånger så kanske man inte behöver lägga ner så mycket tid på planeringen då man kanske redan har allt hemma för att kunna styra upp ett kalas. För att det ska bli ett lyckat kalas så kan det krävas att man ägnar någon form av planering.

Det första som behöver göras är att skicka ut inbjudning till kalaset. Här så är det viktigt att skriva både start- och sluttid för kalaset. Datum och var det är ska ju också finnas med på inbjudan. Skriv även in ett mobilnummer om föräldrar undrar över något innan kalaset. Självklart så behöver man pynta något rum med ballonger och annat så man skapar en kalasstämning. Girlanger, vimplar och andra typer av dekorationer gör det hela festligt. Kvällen innan då födelsedagsbarnet gått och lagt sig kan det finnas tid för att dekorera.

En trevlig dukning i något typ av tema uppskattas alltid. idag så finns det massor med olika teman som man kan välja på. Det kan vara lilla sjöjungfrun för den som är intresserad av detta. Kanske det är Spiderman som är ett stort intresse så kan man duka med detta tema. Tårta är efter presenterna det allra viktigaste på ett kalas. Baka själv eller köpa det är fråga. Om ni har det stressigt så kan ni mycket väl köpa tårta till kalaset. En klassisk fiskdamm är bara ett måste på ett kalas och det kan vara bra att avsluta kalaset med detta.